Do’s and Dont’s!

Vær med til at skabe et godt miljø – læs derfor nedenstående:

  • DO:
    Vi opfordrer til, at du som bruger bestræber dig på at skabe et godt miljø på winebook.dk. Giv din mening til kende. Du kan kommentere på stort set alt, når du har oprettet en profil. Der er også mulighed for at oprette indlæg selv. De kan være sjove, informerende, provokerende og interessante for sidens andre brugere/læsere, og skab gerne end debat derigennem – vær subjektiv – din mening tæller. Så længe du holder en ordentlig tone og lade være med at genere andre.
  • DONT’S:
    Det bidrager ikke til et professionelt, sagligt og organisk miljø når der sendes fornærmende, uanstændige, vulgære, bagtalende, hadefulde, truende eller sexuelt orienterede kommentarer og materialer, så lad være med det. Vi forbeholder os retten til øjeblikkeligt og permanent, at udelukke brugere som ikke kan acceptere disse eller lever op til disse vilkår.

____________

Når du deltager på “WINEBOOK.DK” (i det følgende “vi”, “os”, “vores”, “WINEBOOK”, “http://www.winebook.dk/forum/”), indvilliger du i at være retsgyldigt bundet af de følgende betingelser. Vær venlig ikke at tilmelde dig og/eller bruge “WINEBOOK”, hvis du ikke indvilliger i at være retsgyldigt bundet af alle de følgende betingelser. Vi kan ændre disse til enhver tid, og vi vil gøre vort yderste for at informere dig, alligevel vil det være fornuftigt, at du selv gennemgår disse betingelser regelmæssigt, da din fortsatte brug af “WINEBOOK” efter ændringer af betingelserne betyder, at du indvilliger at være retgyldigt bundet af betingelserne efter de er opdateret og/eller skærpet.

Vort board er baseret på wordpress (i det følgende “de”, “dem”, “deres”, “wordpress software”, “www.wordpress.org”) hvilket er en ‘open-source’ løsning og kan downloades og bruges frit fra www.wordpress.org. PHP-softwaren giver mulighed for internetbaserede debatter, og deres almindelige ‘TERMS’ afskærer dem fra indflydelse på, hvad vi tillader og/eller afviser som tilladeligt indhold og/eller tilladelig adfærd. For yderligere information om wordpress, se venligst: http://www.wordpress.org/.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Søg på Winebook

Opret en profil her:


A password will be e-mailed to you.

Kategorier