Er ‘Pingus’ pengene værd?

onsdag, januar 28, 2009
By Winebook
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Hej til alle.

Jeg har længe haft lyst til at smage en Pingus, smage om den virkelig er de 3-6.000 kr værd, eller om det blot er en pris der bliver holdt oppe, efter Parkers store ros til vinen ved hans første møde med den…

Jeg bliver også nysgerrig, når jeg læser om vinen og ser dokumentarer derom, hvordan den bliver produceret med tid og omhu, hvor anderledes den gror, i buske, på toppen af Ribera Del Duero. Jeg kan på den baggrund godt se, at der på sin vis godt kan være noget helt særligt over Pingus.

Nu skal jeg så have Jeres hjælp, jer der har smagt den eller har nære bekendtskaber som har fortalt Jer om den:

· Hvordan er oplevelsen med en Pingus..?

· Kan dens pris retfærdiggøres..?

· Hvilken årgang skal købes, og hvilken årgang skal man tilbage til før det er forsvarligt at åbne den nu..?

Glæder mig til at høre kommentare på ovenstående.

Tags: , , ,

5 Responses to “Er ‘Pingus’ pengene værd?”

 1. avatar Martin Sørensen

  Hvad med 1999?

  #45
 2. avatar Søren Jensen

  Min personlige erfaring med Flor de Pingus 04 er at den virker meget marmelade agtig. Men dette finder jeg som et generelt problem med denne vin når den er ung. Men det er et helt kanon glas vin, desværre bare begyndt og blive lidt for dyrt…

  #44
 3. avatar Nicolai Schulze

  Søren. Hvad sys du så om Pingus de Flour 04, er det også det bedste? vi skal ha den til en smagning om et par uger, har aldrig smagt den.

  #43
 4. avatar Søren Jensen

  Hej Mikas.

  Lige en lille rettelse til Pierre. Den største årgang der nogensinde er lavet Pingus er 2004 som er den eneste pingus der nogensinde har fået 100 RPP. Derudover vil jeg siger Pingus ikke er de 2 – 4 gange mere værd end Unico. Jeg gider ikk pingus da jeg syntes den er opreklameret.. Stadig et flot glas vin uden tvivl og klart en af de ting der bare skal prøve en gang her i livet.. Med hensyn til hvilke årgange du kan drikke nu er følgende mulige : 95 & 96( Flotte årgange) 97 & 98(Skæve årgange) & 00 flot årgang skal bare have lidt luft…

  Mvh Søren Jensen

  #42
 5. avatar Pierre

  Hej Mikas…

  Det her med pris er jo noget mærkeligt noget.. I bund og grund er der vel ikke nogen vin der der hverken 4, 5 eller 10000 værd hvis man ser det fra den smagsmæssige side af sagen.. At der så er nogle vine der er blevet hyppede af såkaldte eksperter, gør jo bare efterspørgslen er stor og derved ser folk en investering..

  Jeg har smagt Pingus 2001, og det var da fantastisk, men man står samtidig og tænker på hvad der lige gør denne vin 3000 kr dyrere end dens lillebror, flor de pingus.. Den har jeg drukket i årgang 04, og jeg skal love for at der var smæk på drengen.. 98+ af RP

  Ingen tvivl om at der var en smule mere “dybde” i storebroderen, men prisforskellen kontra kvaliteten hænger ikke sammen…

  Ulrik K og jeg drikker pingus 1998 her sidst i februar, og jeg glæder mig til at se om der er den store forskel på den og 01….

  1995 og 2005 er de største årgange, begge med 99+ af RP

  #41

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Søg på Winebook

Opret en profil her:


A password will be e-mailed to you.

Kategorier