Hej Folkens.

Som en mand der elsker vin og små special butikker vil jeg lige høre om folk på dette forum er med til at støtte de “små” special butikker….?

I mine øjne har folk nemlig formået at gøre en ende på mange små special butikker ved at købe deres vin i Føtex, Bilka osv… Det samme gælder ost, pølser og lignende.

Hvorfor ikke bakke op omkring små ostehandlere, de lokale slagtere, vinforetningerne.. Eller måske handle direkte ved importøren..

Er vi ikke lidt ‘kedelige’ når vi sammen med den “flotte” steak vi køber, smider en flaske Barolo ned i kurven i føtex og bagefter finder dette måltid gude skønt, når det faktisk er noget skidt vi ofte ‘hælder’ ned i halsen..

Så her er spørgsmålet:

Støtter I de små lokale?? (Og her gælder Metro ikke.. Metro er jo et forvokset bilka…..)

Personligt handler jeg selv kød ved min lokale slagter, vinen køber jeg hos min vinhandler, eller på auktion, osten til mine gæster får jeg fra ostehandleren, brød hos bageren(Ingen bake off tak!) osv…

Lad os få lidt gang i debatten…