Hvor køber i Jeres vin og specialvarer?

torsdag, januar 29, 2009
By haumann
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Hej Folkens.

Som en mand der elsker vin og små special butikker vil jeg lige høre om folk på dette forum er med til at støtte de “små” special butikker….?

I mine øjne har folk nemlig formået at gøre en ende på mange små special butikker ved at købe deres vin i Føtex, Bilka osv… Det samme gælder ost, pølser og lignende.

Hvorfor ikke bakke op omkring små ostehandlere, de lokale slagtere, vinforetningerne.. Eller måske handle direkte ved importøren..

Er vi ikke lidt ‘kedelige’ når vi sammen med den “flotte” steak vi køber, smider en flaske Barolo ned i kurven i føtex og bagefter finder dette måltid gude skønt, når det faktisk er noget skidt vi ofte ‘hælder’ ned i halsen..

Så her er spørgsmålet:

Støtter I de små lokale?? (Og her gælder Metro ikke.. Metro er jo et forvokset bilka…..)

Personligt handler jeg selv kød ved min lokale slagter, vinen køber jeg hos min vinhandler, eller på auktion, osten til mine gæster får jeg fra ostehandleren, brød hos bageren(Ingen bake off tak!) osv…

Lad os få lidt gang i debatten…

Tags: , , ,

4 Responses to “Hvor køber i Jeres vin og specialvarer?”

 1. avatar Nicolai Schulze

  Jeg var hos den lille Italiener på Christianshavn. Der er noget helt særligt over en butik som kun har det man søger og ikke andet til at ødelægge stemningen.

  Cibi e Vini Fabio Simoncini Torvegade 28, 1400 København K , Tlf. & Fax 32 57 77 98. fabio@cibievini.dk

  Han er rigtig Italiener og er altid klar til at handle lidt.. lige så meget fordi jeg godt kan li ham ;).

  Han importere selv vin og laver selv sine specialiteter og det er lækkert. Udvalget er ikke overvældende men det er godt.

  #53
 2. avatar Søren Jensen

  Jeg forstår godt at man i en travl hverdag ikke kan have svært ved og finde tid til de små butikker. Jeg mener her også som generelt set om folk bruger de små butikker pga deres bedre vare og at alt hvad der hedder special butikker jo dør hvis folk bare handler i føtex og bilka.. Ligesom Mælk også gerne i min verden må være fra mindre mejerier som ikke er ejet af Arla.

  #52
 3. avatar Mikas

  Jeg har det ligesom Jer – det er hyggeligere, mere charmerende at købe disse ting hos de små specialbutikker. Og som regel borger det også for højere kvalitet i de varer man køber. Dog, som Anne-Sofie også skriver, så er hverdagen ofte travl, og derfor indrømmer jeg gerne at jeg indimellem også bøjer mig, med hensyn til egne krav, og køber det hele samlet i et supermarked. Dette dog kun, hvis det er til en ganske almindelig hverdagsaften. Når det er til en hyggeaften med konen, eller gæster der kommer – så skal der kræses, og her kommer de forskellige yndlingsbutikker ind i billedet.

  Jeg køber mest vin på auktion eller hos importøren. Nogle gange i vinbutikkerne, men næsten aldrig i supermarkedet.
  Jeg kan anbefale Norsminde Krog syd for Århus, som har det koncept at man kan købe deres vin i kælderen til indkøbspris +50kr.
  Derudover har Løgismose nogle dygtige folk til at rådgive, og nogle spændende vin – også med lidt alder på :o)

  #51
 4. avatar Anne-Sofie

  Hej Alle

  Jeg plejer normalt at købe specialvarer i specialbutikker. Dog er det bare nogle gange lettere når man ikke har så meget tid, at købe alle tingene i en butik. F.eks. Føtex. På det sidste har jeg dog købt en del af mine varer på gastromani.dk som sælger vin og andre specialteter

  #50

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Søg på Winebook

Opret en profil her:


A password will be e-mailed to you.

Kategorier