Mads Eggert Nielsen – den ‘frankofile’ elegantier!

onsdag, november 4, 2009
By Winebook
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Winebook.dk byder velkommen til endnu en blogskribent, som fremover med jævne- og ujævne mellemrum vil berige læserne med blogindlæg til information og debat.

Kaninører_Mmmmm

Mads om sig selv:

Jeg er 34 år og bosiddende i Espergærde med min kone og to børn. Til dagligt arbejder jeg på Københavns Universitet hvor jeg undersøger hvordan planter forsvarer sig imod angreb fra svampe og bakterier. Det har indtil videre taget mig 9 år og jeg er ikke færdig endnu.

Min tilgang til vinens verden, kommer fra min store interesse for mad. Da jeg i længere tid har elsket både at spise og lave mad, fandt jeg hurtigt ud af at valget af vin kan have en endog ganske betydelig effekt på oplevelsen af et måltid. Derfor tænker jeg da også tit i mad-baner når jeg smager på vin og i hvilke sammenhænge den givne vin ville kunne begå sig.

Med hensyn til vin præferencer kan jeg vel lige så godt sige det som det er: Hej jeg hedder Mads og jeg er frankofil. Her er det især Bourgogne og Rhone der rykker i min verden. Der er dog også masser af plads til vine fra andre klassiske vinlande, men det er bestemt den elegante, frugtige og terroir-prægede stil jeg går efter. Ikke noget oversøisk bamsesaft med egespåner til mig, tak. Nu lyder det jo som om jeg er typen der har udvalgt sine præferencer med omhu og derfor holder sig inden for disse snævre parametre, men jeg ynder faktisk at prøve mig selv af en gang imellem, både for at udvikle mig og, hvem ved, måske rende ind i en decideret åbenbaring.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Søg på Winebook

Opret en profil her:


A password will be e-mailed to you.

Kategorier