Mikael Lyng | Amaronebog | Blogskribent

onsdag, marts 11, 2009
By MikaelLyng
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 2,60 out of 5)
Loading...

Mikael Lyng 46 år gammel og en glad vinelsker.

Mikael Lyng | Blogskribent & forfatter bag bogen 'Amarone'

Mikael Lyng | Blogskribent & forfatter bag bogen 'Amarone'

Passion for vinene fra Valpolicella, men kan lide alt god vin.

Blev ramt af en ”rigtig” amarone for en del år siden, og var solgt med det samme.

Jeg prøvede at læse alt, hvad der var om amarone og de spændende vine fra området, men der var ikke særligt meget information derfra.

Efter at have ønsket mig en amaronebog i flere år i træk – uden at få den, da den ikke eksisterede – besluttede jeg mig for, at skrive en amaronebog selv.

Efter et års arbejde og nogle besøg i området, havde jeg smagt mig igennem stort set det hele. Jeg havde fået en aftale med en grafisk designer, som kendte en trykker. Det var nødvendigt, da der ikke var et forlag, der var interesseret i at udgive bogen for mig. Jeg finanserede bogen selv og fik trykt 1500 eksemplarer, og bogen udkom november 2004. Bogen er solgt på min hjemmeside www.amaronebog.dk og har været udsolgt det sidste halve års tid.

Som følge af de gode kontakter fra området, er jeg startet op som vinimportør med speciale i
– selvfølgelig – amarone, ripasso og recioto. www.mwinem.dk

Jeg holder amaronesmagninger med foredrag og en guiden rundt i amaronens univers.

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Mikael Lyng | Amaronebog | Blogskribent”

 1. avatar Mikael Lyng

  Hej Casper.

  Selv tak. Har efterhånden holdt lidt hos Bo ( vindruen i Herlev ) Det er altid hyggeligt. Sidder mellem flasker i et hyggeligt lokale med atmosfære.

  Personligt er jeg klart til Quintarelli fremfor Dal Forno. Holdte en lille intim smagning hos Bo med Stort set alt fra Hans sortiment. Hans Alzero er verdensklasse – men det er hans amaroner også – synes jeg.

  Vi ses jo nok en anden gang. Det tror jeg.

  #84
 2. avatar Casper

  Hey Mikael.

  Hyggeligt at møde dig igen. Sidste gang var til en Dal Forno/ alm. Amarone smagning hos Bo Vindruen i herlev d. 23.9.06.. Hvor du holdt fordrag om Amarone og gjorde det rigtig godt. Vi fik bla. Giarno Cordini 97, T.B. Bussola Vigneto Alto, Dal forno 2000. Hvor det helt suverænt var T.B der tog prisen…. i mine øjne. Dal Forno fik måske heller ikke helt chancen da den kun var åbnet 2 timer før vi fik den?! Tak for et godt indlæg jeg glæder mig til at høre mere om Quintarelli og hans stil.

  Mvh CS

  #83

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Søg på Winebook

Opret en profil her:


A password will be e-mailed to you.

Kategorier