Point eller ej..?

tirsdag, december 9, 2008
By Pierre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Jeg syntes det her er meget hyggeligt med sådan at kunne sætte gang i nogen debatter.

Mit næste emne.. Point Wine Spectator, Parker osv. Bruger du/I dem når i skal købe vin?

Jeg mener bare fordi en mand/kvinde giver 100 point behøver det jo ikke smage så engelene synger.. Smag og behag er forskelligt.. Køber folk kun Bordeaux og Rohne fordi Parker kaster sine guld point over dem i gode årgange og hiver livet ud af dem i små årgange.. Er det fair at Parker skal bestemme om vi skal give 2000 for vores 1 cru’er eller om vi skal giver 4500, fordi han kaster sine points i nakken af dem.. Er der mons tro nogen der betaler manden for og komme med rosende ord?? Og det samme med Ws fungerer det på samme måde?? Når man kigger på vin sider har det blad misted meget terræn de sidste år og Parker har overtaget. Men WS smider også kun gode point efter store vine og point efter navne, intet andet.. Er vi virkelig så dumme og hoppe på deres vogn og indrette vores smag efter dem? PS. Husk debatten om glas & om Champus ned kølning.

2 Responses to “Point eller ej..?”

 1. avatar Nicolai Schulze

  Jeg er dum nok til at bruge Robert Parker som kvalitetsstempel.. ja!? man kan sige hvad man vil, men hvis man gerne vil købe og gemme + håber at vinens værdi vil stige, er det da helt iorden. Hvis en vin har fået et 100 point spark i røven af Robert Parker, så er den kommet godt på sin vej.

  Jeg vil hellere sige, skal vi virkelig lade os spise af med en vin, bare fordi der står 1 cru´er??

  vh Nicolai

  #24
 2. avatar Mikas Rudberg

  Hej Søren.
  Som du selv nævner mener jeg også, at vin er en smagssag. Parker & winespectator sætter om nogen prisniveauet, hvilket er urimeligt men desværre uundgåeligt.
  Når det så er sagt, vil jeg indrømme at jeg gør brug af dem til ét formål: At bruge deres pointgivning til at vælge den rigtige årgang af den pågældende vin jeg har tænkt mig at erhverve. Er jeg usikker på hvilken årgang jeg vil få det bedste køb ud af, tror jeg på at højere point fra eksempelvis Parker på en årgang end en anden, kan give mig en rimelig sikker indikation på, hvilken årgang jeg kan vælge frem for en anden.

  Men det er blot min mening…
  God debat

  #23

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Søg på Winebook

Opret en profil her:


A password will be e-mailed to you.

Kategorier