Prøv ham her…

tirsdag, december 9, 2008
By Frislev
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Jeg har med stor glæde flere gange købt vin fra bichel.dk.

Udover stor passion for vin, har han også alverdens delikatesser som også kan købes fra hans hjemmeside, det være sig alt fra østers til trøfler, alverdens tørret, røget, saltet, skinker og gode oste.

Kommer du en dag forbi Hjorthøj ( forstad nord for Århus ) hvor han har sin gårdbutik, må du ikke snyde dig selv for et kig forbi. Servicen er venlig og yderst kompetent, der er altid en flaske eller fire åbne til smagning, og hver fredag har han ydermere små appetitvækkere i form af godbidder der passer til hans store lager af vin.

Du kan måske godt finde en hjemmeside med flere vin, billigere priser osv, men når det kommer til passionen for god mad og vin, er det noget af det bedste jeg har oplevet.

Har desuden for nyligt vundet en pris som årets slow food distributør.

God fornøjelse

Dennis

Tags: ,

3 Responses to “Prøv ham her…”

 1. avatar Martin Sørensen

  Lige en lille ting der er rigtigt godt på den side, er deres Luciano Sandrone Barolo. Det er en fantastisk vin. Jeg var i Barolo for nogle år siden og besøge ham, og da var det hans datter der var ansat som infomationsmedarbejder. De havde små mineflasker med deres baroloer til smagninger. Grunden til de små flasker, var at vinen hurtigere udviklede sig så man hurtigere kunne smage potientialet. Dengang kunne man vist kun købe den hos Philipson Wine, og jeg havde ikke lige lyst til at købe 12 af en vin til 750,-. Så det kan varmt anbefales herfra lænestolen.

  #27
 2. avatar Martin Sørensen

  he he .. kan noget godt komme fra Århus.

  Ser lækkert ud, men måske lidt langt væk når man bor i København. Men længe leve Slow food. Det er et koncept jeg godt kan lide.

  #26
 3. avatar Mikas

  Hej Dennis.

  Det lyder da som alletiders sted – jeg kigger da forbi her i næste uge, hvor jeg alligevel befinder mig i Århus. :o)

  #25

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Søg på Winebook

Opret en profil her:


A password will be e-mailed to you.

Kategorier