Tenuta Campo di Sasso på vej med supertoscaner!
Tenuta Campo di Sasso på vej med supertoscaner!

Jeg er kommet i besidelse af “top hemmelig” information som jeg nu vælger at dele med Jer Winebook læsere.

Onsdag den 18. marts i år havde jeg et meget hemmeligt ‘rendevouz’ i de Østrigske alper, med en meget hemmelig agent fra Antinori-familiens “enfant terrible” Lodovico Antinori!

Lara Goded
Lara Goded

Manden bag giganterne Masseto og Ornellaia sendte hans bedste og smukkeste agent, Lara Goded (billedet) til mødet i Sölden, – camoufleret af en helt almindelig vinsmagning – for at sørge for at Winebooks læsere er de først der ved besked! Hun fik på en elegant måde videregivet “pakken” uden nogen af de andre deltagere bemærkede noget mistænkeligt!

Here it is:

Efter Lodovico solgte Masseto og Ornellaia til hans broder Francesco, har han oprettet et nyt firma ved navn Campo Di Sasso. Det kommer måske ikke som nogen nyhed for dig. Men det Lara hviskede i mit øre den aften i Sölden, var noget nyt! Lodovico har lavet et nyt flagskib, en bombe i samme klasse som Masseto og Ornellaia, som ikke er navngivet endnu. Men den udkommer til september!  Og Lodovico satser hele butikken på denne nye supertoscaner. Den udkommer fra hans nye hus Campo di Sasso og i første omgang kan vi danskere kun få den ved at krydse grænsen til Tyskland eller købe den på nettet. Vi skal selvølgelig nok servicere Jer med et link, så snart vi får det fra Campo di Sasso…

Mere info fik jeg ikke ud af den smukke Lara før vores hemmelige rendevouz blev skudt i stykker af østrigske stormtropper!

Hold godt øje med nyt fra Campo Di Sasso – der kan gemme sig en rigtig god investering, hvis vi får den før anmelderne!

Winebooks Secret agent in the field!

CasBond