Top Secret!

mandag, marts 30, 2009
By Casper Schulze
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Tenuta Campo di Sasso på vej med supertoscaner!

Tenuta Campo di Sasso på vej med supertoscaner!

Jeg er kommet i besidelse af “top hemmelig” information som jeg nu vælger at dele med Jer Winebook læsere.

Onsdag den 18. marts i år havde jeg et meget hemmeligt ‘rendevouz’ i de Østrigske alper, med en meget hemmelig agent fra Antinori-familiens “enfant terrible” Lodovico Antinori!

Lara Goded

Lara Goded

Manden bag giganterne Masseto og Ornellaia sendte hans bedste og smukkeste agent, Lara Goded (billedet) til mødet i Sölden, – camoufleret af en helt almindelig vinsmagning – for at sørge for at Winebooks læsere er de først der ved besked! Hun fik på en elegant måde videregivet “pakken” uden nogen af de andre deltagere bemærkede noget mistænkeligt!

Here it is:

Efter Lodovico solgte Masseto og Ornellaia til hans broder Francesco, har han oprettet et nyt firma ved navn Campo Di Sasso. Det kommer måske ikke som nogen nyhed for dig. Men det Lara hviskede i mit øre den aften i Sölden, var noget nyt! Lodovico har lavet et nyt flagskib, en bombe i samme klasse som Masseto og Ornellaia, som ikke er navngivet endnu. Men den udkommer til september!  Og Lodovico satser hele butikken på denne nye supertoscaner. Den udkommer fra hans nye hus Campo di Sasso og i første omgang kan vi danskere kun få den ved at krydse grænsen til Tyskland eller købe den på nettet. Vi skal selvølgelig nok servicere Jer med et link, så snart vi får det fra Campo di Sasso…

Mere info fik jeg ikke ud af den smukke Lara før vores hemmelige rendevouz blev skudt i stykker af østrigske stormtropper!

Hold godt øje med nyt fra Campo Di Sasso – der kan gemme sig en rigtig god investering, hvis vi får den før anmelderne!

Winebooks Secret agent in the field!

CasBond

Tags: , , , , , ,

5 Responses to “Top Secret!”

 1. avatar Casper

  Hey Fizz
  Der er heller ikke så meget sjov og ballade over en arbejdeløs snedker!

  Jeg har fået svar fra min lille darling fra Campo di Sasso, Lara:
  Du har ret. Det er old news med deres nye top vin og navner bliver Biserno. Men hun gav mig alligevel lidt news som vi ikke kan læse os til endnu, nemlig at den udkommer allerede til efteråret,og ikke først i 2010 som deres hjemmeside siger, nærmere til sept i år. og at der kun kommer 5800 flasker, desvære ikke nogen til den danske impotør.
  Det bliver sjovt at se om krisen gør nogen forskel på modtagelsen og prisen på endnu en super tosc!

  ps du tak for dine andre kommentare.
  god søndag vi skrives ved

  #135
 2. avatar Fizz

  Børsmægler – der er sgu’ ikke meget lir’ over det her job. Det er langt fra din forestilling om smørhår og seler. De nu snart 5-6 år gamle jakkesæt, som hænger i min garderobe samler nu mest støv og jeg er snart for fed til at have dem på. Det er vel 3-4 år siden jeg sidst købte et slips og mit fallerede Palermo Breitling ur er der sgu’ ikke meget stil over mere. Jeg er klædt i jeans 90% af årets dage, har hængerøv, tyndhåret og kører i en temmelig kønsløs familiebil.

  Så tyg lige på den du 😉

  #134
 3. avatar Casper

  Hey Fizz
  Tak for din kommentar.
  Jeg er ved at undersøge den info jeg fik af Lara Goded, som er i Campo di Sassos marketing afd.
  Det kan godt være at der er tale om vinen “Biserno” som udkommer i 2010. Det hun fortalte mig var at den ikke er navngivet endnu…. meeen det kan da være at det bare var et lille marketing stunt fra hendes side.
  Det får jeg forhåbentligt svar på når hun vender tilbage på min mail. Og så kommer det her på siden med det samme!

  Ang. Champagne så tak for at være ærlig. Jeg er sikkert lidt “grøn” i forhold til dig, men et er sikkert og det er at jeg elsker den drik og lader mig let forføre…. også af vin i al almindelighed. Jeg nyder at bruge alle sanserne når jeg nyder vin, og romantikken/følelser omkring vin kommer jo i bund og grund fra ´marketing´ er en del af helheden…for mig!

  Vil gerne høre din mening om mine andre indlæg, for det er hyggeligt med lidt konstruktiv kritik fra en børsmægler!

  #133
 4. avatar Fizz

  Hej Casper,

  Jeg er lidt forvirret.

  Er der tale om nogen egentlig nyhed her?

  Er Campo di Sasso det samme, som http://www.biserno.it/index.html ? I så fald er der ikke noget nyt. Jeg skrev allerede om det i september 2007 på et andet dansk forum-site.

  Det underlige ved det hele er, at hjemmesiden som jeg henviser til på forum-sitet ikke eksisterer mere – men der er de samme citater, som på ”Biserno” hjemmesiden.

  Og produktet Biserno (hvis det er Campo di Sasso) importeres i Danmark – http://www.vintjeneren.dk/composite-89.htm?Mode=Product&ProductNumber=2139106&MenuItem= og er rated af diverse tidsskrifter.

  /Fizz

  PS. Og ”Glitter eller Guld”….det må jeg komme tilbage til en dag…det var dog den mest håbløse titel jeg længe har set, hvis du virkelig er ægte Champagneelsker eller bare forført af LVMH marketingsfolk (SPAM) 😉

  #132
 5. avatar Pierre

  Roger over..
  Alfa melder kysten er klar…

  Bravo Delta 1900

  #131

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Søg på Winebook

Opret en profil her:


A password will be e-mailed to you.

Kategorier