Vindatabase – hold styr på din kælder!

mandag, december 8, 2008
By Winebook
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

Til de der endnu ikke kender/gør brug af Cellartracker.com kan dette kraftigt anbefales, som database-styring af Jeres vin.

Her er lidt om cellartracker.com:

· Det er gratis at bruge, og betaler du en lille donation på ca. 150kr, får du også en række ekstra features med i købet.

· Det er online-baseret, så der er automatisk sørget for backup af hele din database.

· Der er titusinder af brugere, som skriver smagsnotater til stort set alle vine, ligesom man (hvis man har doneret) kan se professionelle smageres vurderinger af en lang række vine.

· Du kan få din lælder/samling vurderet automatisk ud fra data fra wine-bid.com og meget andet (kræver ligeledes at man har foretaget donationen en enkelt gang)

Cellartracker.com er en super onlinedatabase til din vinkælder/samling, som er nemt at gå igang med. Har du spørgsmål til cellartracker eller vil du dele dine erfaringer dermed, så kommenter endelig herunder…

Tags: , ,

2 Responses to “Vindatabase – hold styr på din kælder!”

  1. avatar Mikas

    Ja det skal du gøre dig selv den tjeneste at bruge en aften på. Den er til stor gavn. :o) Glæder mig til at høre når du er oprettet derinde, så kan vi finde hinandens kældre :o)

    #22
  2. avatar Martin Sørensen

    Rigtigt spændende. Tror jeg vil oprette mig på et tidspunkt. Jeg brugte på et tidspunkt en database fra kjaersommerfelt. Men den lå på en gammel pc, og jeg fik ikke opdateret den da jeg fik ny. Så er den jo ikke meget værd. Online udgave lyder som en super idé.

    #21

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Søg på Winebook

Opret en profil her:


A password will be e-mailed to you.

Kategorier